Lattiamajoituksen ohje

Tässä ohjeita Traconin lattiamajoituksen käyttäjille. Huomaathan, että lattiamajoituspaikat on varattu ennakkoon, eikä niitä saa enää paikan päältä! Varmista siis etukäteen yöpaikkasi. Lattiamajoituspaikan varanneille on lähetetty sähköpostiviesti, joka kertoo kummalla majoituskoululla paikka sijaitsee. Jos et ole saanut viestiä, ota viipymättä yhteys lipunmyyntiin liput ät tracon.fi.

Tapahtumaan valmistautuminen

Muistathan ottaa mukaasi mm.

  • makuupussin
  • makuualustan tai patjan
  • tyynyn, jos koet sellaista tarvitsevasi
  • peseytymisvälineet
  • korvatulpat, jos olet herkkäuninen

Majoitus- ja peseytymisvälineet kannattaa pakata YHTEEN ISOON KASSIIN, jotta ne on helppo jättää isotavaranarikkaan päivän ajaksi.

Tapahtumaan saapuminen

Perjantaina saapuessasi tuo kaikki tavarasi majoituspaikkaan. Majoitukseen pääsee klo 20 alkaen (huomioithan, että pe-la yönä on käytössä vain toinen majoituskouluista).

Lauantaina tapahtumaan saapuessasi voit jättää majoitusvälineesi Tampere-talolla sijaitsevaan isotavaranarikkaan. Huomaathan, että majoituksen yhteydessä ei ole narikkaa lauantaina päivällä, vaan sinne voi viedä tavaraa vasta majoituksen avautuessa kello 19. Tavaroita ei myöskään voi jättää sunnuntaina päivän ajaksi, vaan ne on otettava mukaan aamupäivällä majoituksesta poistuttaessa.

Tapahtumapaikalta majoitukseen

Tampere-talosta Tammerkosken koulutalolle (Rautatienkatu 3-5) on matkaa noin kilometri. Koulu on rautatieasemalta 5 korttelia pohjoiseen, suoraan Rautatienkatua pitkin ja heti Tuomiokirkon jälkeen.

Aleksanterin koululle (Hallituskatu 26) Tampere-talosta on matkaa noin kaksi ja puoli kilometriä. Koulu on rautatieasemalta länteen, ensin Hämeenkatua pitkin Hämeenpuistoon asti, jota käännytään vasemmalle ja kuljetaan korttelin matkan verran etelään. Hämeenpuistosta käännytään oikealle (länteen) Hallituskadulle. Koulu on kadun oikealla puolella juuri ennen ensimmäistä risteystä. Koululle pääset myös conibussilla.

Pyynikin koululle (Hämeenpuisto 34) matkaa on n. kaksi kilometriä. 

Tampere-talon ja majoituspaikkojen väliä liikennöi lauantaina myös Traconin ikioma conibussi, jolla taitat matkan helposti ja ilmaiseksi. Conibussin aikataulu ilmoitetaan paikan päällä.

Majoitukseen saapuminen

Majoituspaikka avautuu lauantaina kello 19. Tämän jälkeen majoitukseen voi saapua milloin vain koko yön ajan.

Ilmoittaudu majoitukseen saapuessasi majoituksen valvojalle ja ilmoita nimi, jolla majoitusvarauksesi on tehty. Saat valvojalta majoituskortin, jolla kysytään henkilötietojasi. Täytä kortti ja palauta se valvojalle.

Tämän jälkeen majoitusvalvoja ohjaa sinut majoitustilaasi. Nukuthat juuri sinulle osoitetussa majoitustilassa. Majoitustilat täytetään saapumisjärjestyksessä eikä majoitustilojen ovissa olevia maksimimääriä saa ylittää!

Majoituspaikassa oleskelu

Majoituspaikka on tarkoitettu nukkumiseen. Ota siis muut huomioon äläkä metelöi majoituspaikassa. Noudata majoitusvalvojien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Koululla on erilliset suihkut miehille ja naisille. Suihkut ovat käytössä läpi majoituksen aukioloajan.

Jos poistut majoituspaikasta yön aikana, ilmoittaudu poistuessasi majoitusvalvojalle, jotta majoitusvalvojalla on jatkuvasti tiedossaan ketkä majoittujista ovat majoituspaikassa sisällä.

Huomaathan, että majoituspaikoissa ja niiden piha-alueilla tupakointi on ehdottomasti kielletty. Mikäli koet pakottavaa tarvetta tupakoida illan ja yön aikana, tee se majoituspaikan piha-alueen ulkopuolella ja huolehdi, että tupakantumpit päätyvät niille kuuluviin paikkoihin.

Majoituksesta poistuminen

Kaikki majoittujat herätetään viimeistään kello 09, ja majoituksesta on poistuttava kello 10 mennessä. Mikäli poistut majoituksesta aikaisemmin, ilmoita siitä majoituksen valvojalle.

Sunnuntaiaamuna conibussi liikennöi majoituspaikkojen ja Tampere-talon väliä.

Turvallisuus majoituspaikoissa

Majoituspaikkoja valvovat läpi yön majoitusvalvojat sekä kortilliset järjestyksenvalvojat.

Majoitukseen ei oteta selkeästi päihtyneitä tai muuten häiritsevästi käyttäytyviä henkilöitä. Majoitusmaksua ei tällöin palauteta!

Nälkä?

Majoituspaikoissa ei ole kahvioita tai muuta ruokamyyntiä. Kannattaa siis varautua pienellä iltapalalla!

Tammerkosken koululla majoittuvat voivat hyödyntää Tampereen keskustan ravintoloita. Lähimpinä ruokapaikkoina ovat Rautatienkadun Subway (lauantaina klo 23 asti auki, aukeaa sunnuntaina klo 11), sekä erinomainen kiinalainen ravintola Lotus Garden (Rongankatu 5-7, la klo ->23, su klo 12->) suht edullisesti takeawayna. Hämeenkadun ja Itsenäisyydenkadun pizzeriat palvelevat läpi yön.

Aleksanterin koulua lähin ruokapaikka on noin korttelin päästä löytyvä Pizzeria Drina (Satamakatu 16, la klo ->22, su->12). Tampere-talon ja Aleksanterin koulun väliltä löytyy useita myöhään auki olevia ravintoloita.

Kysy lisää!

Jos jokin jäi epäselväksi, kysy lisää esimerkiksi Traconin Facebook-yhteisössä tai sähköpostitse osoitteesta liput ät tracon.fi.

Nähdään Traconissa, ja kauniita unia! ;)