Liput

Tracon 9 on loppuunmyyty!

Tracon 9 on pääsymaksullinen tapahtuma. Aikaisemmista vuosista poiketen Traconin pääsyliput myytiin loppuun ennakkoon. Ovella ei ole lipunmyyntiä, ja Traconiin pääsee ainoastaan ennakkoon ostetulla lipulla.

Lauantailippu on voimassa sunnuntaiaamuun. Sunnuntailippu puolestaan oikeuttaa sisäänpääsyyn heti lauantain vaihduttua sunnuntaiksi.

Alle 7-vuotiaat pääsevät maksavan vanhemman seurassa tapahtumaamme ilmaiseksi.

Lippujen hinnat

Kaikkein edullisimmin pääsylippujen hankkiminen onnistuu piipahtamalla Traconin eri tapahtumissa kiertävällä esittelypisteellä, jossa lippuja myyt alennettuun hintaan. Lippuja myydään ainakin seuraavissa tapahtumissa: Yukicon, Desucon Frostbite, Kitacon, Tampere kuplii, Cosvision, Desucon ja Ropecon.

  Viikonloppulippu   Lauantailippu   Sunnuntailippu
Traconin edustuspöydältä
Maksu käteisellä.

 

 15,00 €
 Loppuunmyyty
ei saatavilla   ei saatavilla

 

Traconin verkkokaupasta 
Pankkien verkkomaksut

 

 18,00 €
 Loppuunmyyty
12,00 €
Loppuunmyyty
  10,00 €
  Loppuunmyyty
       

 

 

Nyt kun Tracon on loppuunmyyty, meille on alkanut tulla tasaiseen tahtiin kyselyitä, joissa pyydetään erivapautta ostaa lippu loppuunmyynnistä huolimatta. Haluamme painottaa, että lippuja ei enää myydä lainkaan.

Niin ikävältä kuin se tuntuukin, pelkkä unohtaminen tai myöhästyminen ei valitettavasti käy syyksi saada ostaa lippua Traconin loppuunmyytyyn tapahtumaan. Pyydän, että ette ota yhteyttä valmiiksi ruuhkautuneeseen lipunmyyntiimme, jos asianne olisi se, että haluaisitte yhä ostaa lippuja, ellei teillä ole erityisen painavaa perustetta. Erityisen painavaksi perusteeksi emme hyväksy esimerkiksi sitä, että vanhempi on luvannut lapselleen lipun.

Pahoittelemme kaikille, jotka ovat tällä kertaa jääneet ilman lippua Traconiin. Tampere-talon tilat ovat rajalliset emmekä voi myydä lippuja yli Tampere-talon kanssa yhdessä sovittujen kävijärajojen.

Paikat lattiamajoitukseen

Lattiamajoituksessa uutta tilaa!

Rajoitettu määrä lattiamajoituspaikkoja on saatu lisää Pyynikin koululta! 1 yö la-su 10€, 2 yötä pe-su 20€: kauppa.tracon.fi

Tracon järjestää lattiamajoitusta lähiseudun kouluilla pe-la- ja la-su-öinä. Majoituspaikkoihin voi olla kävelymatkaa pari kilometriä, ja lattiamajoituksen käyttäjän tulee varautua makuupussilla ja retkipatjalla. Lattiamajoituspaikan hinta on 10 euroa/hlö/yö, ja majoituspaikat varataan Traconin verkkokaupasta. 

Tampere-talossa ei saa yöpyä tapahtuman aikana!

Tietoa rannekkeista

Tracon 9:n pääsyliput ovat kangasrannekkeita. Ranneke on tapahtumaan saavuttaessa kiinnitettävä riittävän tiukasti, jotta se ei luiskahda itsestään pois. Ranteessa oleva ranneke kertoo järjestyksenvalvojille, että kävijällä on oikeus olla tapahtuma-alueella.

Rannekkeet on tehty kertakäyttöisiksi, jotta voimme varmistaa kävijän olevan maksava asiakas. Rannekkeen poistaminen esimerkiksi valokuvan ottamista varten ei siis ole mahdollista, koska sitä ei voi laittaa takaisin.