Open stage -alue ja puistopiste

Tänä vuonna Traconista löytyy ns. Open stage -alue, joka sijaitsee Tampere-talon ja Sorsapuiston välissä. Open stagella järjestetään Traconin virallista ohjelmaa, mutta kaikilla kävijöillä on mahdollisuus ilmoittautua myös ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana Open stagen esiintyjäksi. Onko sinulla lahjoja, joita olet halunnut päästä esittämään yleisölle, tai ryhmää, jonka tahtoisit tuoda lavalle? Mailaa ohjelmatiimille esiintymisideasi ohjelma@tracon.fi. Ilmoittautua voit myös tapahtuman aikana, jos tilaa riittää. Ilmoittautuminen hoituu Sorsapuiston omalla puistopisteellä, joka löytyy puisto-oven viereisestä teltasta.

Kuva: Timo ja Tiiti Kellomäki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Open stage -ilmoittautumisten vastaanoton lisäksi Puistopiste valvoo miittitelttojen toimintaa ja ruokakojualuetta sekä vastaa yleisesti Sorsapuiston käyttöön liittyviin kysymyksiin.

 

UUTUUTENA RUOKAKOJUT!

Tänä vuonna ei Tampere-taloltakaan tarvitse kauas poistua, kun nälkä yllättää! Sorsapuistoon kohoaa oma katuruoka-alueensa. Tarjolla tulee olemaan ainakin herkullisia pannuruokia, lettuja ja metrilakuja. Hemmottelemme asiakkaitamme myös pienoisella ruokailualueella, johon saa istua nauttimaan ateriansa.