Jonne Valtonen & Roger Wanamo

Jonne Valtonen ja Roger Wanamo ovat suomalaisia säveltäjiä, jotka ovat tulleet tunnetuksi maailmalla pelimusiikkikonserttien sovittajina. Tampereen Musiikkiakatemian sävellyslinjalta valmistunut kaksikko on työstänyt pelaajien suosikkiteemoista sinfonisia sovituksia jo vuosikymmenen. Heidän sovituskonserttejaan ovat esittäneet mm. Tokion Filharmonikot, London Symphony Orchestra sekä Tukholman kuninkaallinen filharmoninen orkesteri. Traconin aattona, perjantaina 12.9 kello 19:00, kuullaan heidän sovituksiaan ensimmäistä kertaa Suomessa Tampereen Filharmonian esittäessä Tampere-talossa Final Fantasy -pelisarjan musiikkiin keskittyvän Final Symphony konsertin

Valtonen ja Wanamo osallistuvat Traconissa muun muassa Final Fantasyn musiikkeja käsittelevään paneelikeskusteluun sekä Kaffeeklatch-tuokioon, missä yleisöllä on mahdollisuus päästä juttelemaan kahvikupposen ääressä kunniavieraiden kanssa. Ilmoittautuminen Kaffeklatchiin avautuu lähempänä tapahtumaa.

Final Fantasy paneeli

Pelimusiikkiharrastajien ja -ammattilaisten syväluotaavaa analyysia ja panelistien henkilökohtaisia näköaloja ainakin Final Fantasy -pelisarjan musiikin historiasta, piirteistä, merkityksestä, tulevaisuudesta ja konserteista. Vierailevina panelisteina mm. Final Symphony -konsertin sovittajat Jonne Valtonen & Roger Wanamo.

Pelimusiikkikeskustelu

Lisätietoja julkaistaan myöhemmin.

Kaffeeklatch

Lisätietoja julkaistaan myöhemmin.