Iltabileet (S)

Traconin ikärajattomat iltabileet järjestetään lauantaina klo 19:00–01:00 Tampere-talolla Sonaatti 1 ja 2 -saleissa.

Iltabileet sisältyvät tapahtumalipun hintaan. Iltabileisiin pääsee lauantailipuilla koko illaksi, ja sunnuntailipuilla viimeiseksi tunniksi sunnuntailippujen tullessa voimaan keskiyöllä.

Lippuja ei myydä iltabileisiin erikseen.

Aikataulu

19:00 - Distoryder
20:00 - Melodïcore
21:00 - DJ Whippie
22:00 - G86
23:00 - Nekasrof
24:00 - DJ Kaiku

 

Esiintyjät

Distoryder

Distoryder

The year is 2087 and the world has suffered of the "Great War". The world is now an oblivion of sanity. The only safe haven is Tokyo in Japan. But now, the sanctuary of Tokyo is suffering corruption and crime. It's up to Distoryder to fight the evil that runs this world and open the minds of the weak.

Melodïcore

Melodïcore

Melodïcore iskee tänäkin vuonna Traconin tanssilattiat tuleen. Hänen aina muuttuva tyylinsä ja raskaat ja melodiset bassonsa tuovat uniikkia energiaa sinne missä ikinä kuuluvatkaan. Varautukaa!

DJ Whippie

DJ Whippie

Rakastan kauniita melodioita ja energisyyttä EDM:ssä ja haluan tuoda lisäksi housempaakin vivahdetta mukaan Tracon-settiini. Voi sekä tanssia että vain kuunnella ja nauttia :)

G86

G86

G86 ovat nuori Satakuntalainen DJ -ja tuottajaduo. Traconin bileissä he iskevät yleisemmällä housella, laskien myös vähemmän tunnettuun subgroundiin ja myös hardstyleen.

Nekasrof

Nekasrof palaa jälleen kerran tuhoamaan tanssilattian, tällä kertaa totaalisesti! Tällä kertaa on tiedossa ensimmäistä kertaa ikinä 100% hardcore keikka, eli varatkaa toiset kengät mukaan myös koska raskaat bassorummut, energiset äänet ja vahva tempo eivät anna armoa kenellekkään. Let's get this party started!

DJ Kaiku

DJ Kaiku

Ei bileitä ilman pelimusiikkia! Esiinnyn nyt ensimmäistä kertaa Traconissa ja luvassa on kattaus pelimusiikin tanssittavampaan puoleen aina 80-luvun NES-soundeista modernimpaan melodiseen tranceen. Fiilistele nenäliinapaketin kanssa tai tanssi jalat kipeiksi kuin huomista ei olisikaan!