Iltabileet (K-18)

Traconin K18-iltabileisiin Rodeossa pääsee kaikilla Traconin lipuilla – siis viikonloppu-, lauantai- ja kyllä, myös sunnuntailipuilla. K18-iltabileissä ei ole ovella lipunmyyntiä, eli niihin ei pääse ostamatta Tracon-lippua etukäteen. K18-iltabileiden narikka on maksuton.

Traconin ikärajalliset iltabileet järjestetään Western Saloon Rodeossa (Satakunnankatu 18 A) lauantai-iltana kello 19–22.

Luvassa musiikkia, tanssia, hyvää meinkiä, ja baaricosplayta! Mukana tietenkin Traconin oma drinkkilista mahtavine drinkkeineen.

Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan! Henkilöllisyystodistus on:

  • ajokortti
  • passi
  • poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti

Esim. kuvaton/kuvallinen kelakortti ei kelpaa todistukseksi! Sinut on myös pystyttävä tunnistamaan kuvasta: Varoitamme että voit joutua poistamaan peruukkia, tai ottamaan sen turripäähineen pois jotta henkilöllisyytesi pystytään todistamaan.

DJ Movestache

Bilepaikan nimestä huolimatta emme soita kantria. Sen sijaan ikärajallisissa iltabileissä esiintyy funkia, electro swingiä ja glitch hopia tarjoileva DJ Movestache.

Movestache SoundCloudissa »
Movestache Facebookissa »

 

Baari-cosplay

Iltabileissä järjestetään leikkimielinen pukukisa! Pähkäile siis päällesi näyttävä, mutta tietenkin helposti tanssittava asu. Puku kuin puku käy tässä vapaamuotoisessa cosplay-kisassa, jossa illan paras ja mielenkiintoisin asuste palkitaan.

Teema on täysin vapaa, mutta voit tietenkin miettiä esim. "Jos Asuka kävis yökerhossa, millainen asu sillä olis..."

Jos olet kiinnostunut osallistumisesta, kisaajalappusia saa iltabilepaikan sisäänkäynnillä, ja voittaja julkaistaan klo 21 tienoilla (arvioitu aika).