Jatkuva ohjelma

Traconissa tapahtuu ympäri vuorokauden, eikä ohjelma rajoitu pelkästään luentosaleihin! Tapahtuman aikana riittää toimintaa myös käytävillä ja monissa muissa tiloissa laidasta laitaan.

Animehuone

Studio, läpi yön sunnuntaina klo 00-09.
 
Tule katsomaan animea. Ohjelmalistan näet netistä lähempänä tapahtumaa sekä huoneen ovella. 

Animekaraoke

Aaria (2. kerros). Auki koko tapahtuman ajan.

Tule animekaraokeen laulamaan rakkaimpia anime-, J-pop- ja K-pop-kappaleitasi! Biisilistan löydät verkosta sekä ilmoitustaululta karaoketilasta.

Beyblade-piste

Puistolämpiö 2 (Opusten edustalla) Lauantaina klo 11-20, sunnuntaina klo 9-16.

Beyblade Suomi -yhteisö on mukana Traconissa. Pisteeltä löydät erilaisia areenoita ja hyrriä joilla voit taistella ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa. Voit myös tulla keskustelemaan hyrristä ja sarjasta. Pisteellä pidetään myös huikea turnaus, johon voit osallistua omilla hyrrillä ja tarvikkeilla. Turnaus sunnuntaina klo 12 alkaen. Ilmoittauminen paikanpäällä. Sallitut hyrrät: Beyblade Metal Fusion/Masters/Fury

Kuva: Sanna VeteläinenBofferointi, ohjattua joukkotaistelua ja jousiammuntaa aloittelijoille

Sorsapuisto (teltta)Pirkanmaan Boffaajat Ry
 
Bofferointi, laji joka sopii kaikenkokoisille ja kuntoisille ihmisille. Tule kokeilemaan konkareiden opastuksella, kuinka joukkue ja yksilötaidot voivat ratkaista sotakentällä. Laina-aseita on tarjolla järjestäjien puolesta, mutta myös omien tuominen on mahdollista, kunhan tarkastutat ne järjestäjillä ensin. Laina-aseita löytyy aina lyhyen kantaman yhdenkädenmiekoista keihäisiin. Täällä pääsee myös kokeilemaan millaista on ampua bofferinuolia, ehkä jopa elävään kohteeseen. Mukaan tarvitset vain hyvän mielen ja rehdin urheiluhengen! HUOM. Ohjelmassa säävaraus, sateella ei bofferoida!

Cosplaykuvauspiste

Sorsapuistosali (1. kerros). Lauantai 11–18, sunnuntai 10–17.

Traconissa toimii CFT:n kuvauspalvelu. Maksuttomassa kuvauspalvelussa voi käydä kuvauttamassa itsensä yksin tai vaikka koko kaveriporukan voimin.

Lue lisää kuvauspisteestä »

Hengaushuone

Basso, aukeaa klo 11 lauantaina ja jatkuu conin loppuun, Tracon ry

Tule viettämään aikaa kavereiden kanssa, istumaan alas tai kokeilemaan konsolipelejä conin omanssa olohuoneessa.

Lautapelit, go ja mahjong

Opus 1-4 (2. kerros). Auki koko tapahtuman ajan, opetusajat ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Lautapelihuoneissa on pelattavissa laaja kirjo erilaisia lautapelejä. Saatavilla myös itämaisista peleistä go ja mahjong sekä näissä asiantuntevaa opetusta! Yhteistyössä Suomen lautapeliseura ry, mahjong-seura Tenpai ry sekä Tampereen teekkarien go-kerho.

My Little Pony: Collectible Card Game

Puistolämpiö 2 (Opusten edustalla). Demotusta ja vapaata pelitilaa. Auki koko tapahtuman ajan.

Tule kokeilemaan suurta suosiota saanutta My Little Pony: Collectible Card Gamea, jonka pääsuunnittelija on Tracon 9:n kunniavieras Darrell Hardy. Peli on helppo oppia, mutta sisältää paljon syvällisiäkin strategioita. Ponituntemus ei pakollinen, mutta ystävyyden aikaa on takuulla tarjolla kaikille.

Pokemon TCG-piste

Puistolämpiö 2 (Opusten edustalla). Auki koko tapahtuman ajan.

Muistatko vielä Pokémon-korttipelin? Tiesitkö, että kyseinen peli on YHÄ olemassa jo 14. vuotta ja jatkaa matkaansa niin kauan kuin Pokémonin faneja piisaa! Nyt Sinulla ja ystävilläsi on mahdollisuus päästä kokeilemaan niin kokeneet kuin ensikertalaisetkin lajin ystävät/fanit tätä peliä valmiilla harjoituspakoilla ja tutustumaan samalla tämän hetken formaattiin + kortteihin.

Peli on erittäin yksinkertainen ja halpa muihin keräilykorttipeleihin verrattuna, sekä nopea oppia muutaman harjoituspelin kautta! Keräilijöitäkin suositaan runsaalla irtokorttien valikoimalla, joita saa mukaansa "tuliaisiksi". ;)
"Se ei pelkää, joka pelaa."

Serpent's Tongue -korttipelidemotus

Puistolämpiö 2, lauantai 12:00-00:00, sunnuntai 10:00-15:00
 
Serpent's Tongue on mukaansatempaava loihdintasimulaatiokorttipeli. Toisin kuin monessa muussa korttipelissä, ST:ssa ei sekoiteta omaa pakkaa, vaan pelaajalla on koko ajan kaikki korttinsa käytettävissä. Jos tykkäät maageista ja taikuudesta, tämä peli on tehty sinulle. Me pistämme nahkaansidotun loitsukirjan käteesi ja esittelemme käärmeenkielen salat! 

Taidekuja

3. kerros. Taiteilijat määräävät itse aukioloaikansa.

Traconin taidekujalla nuoret kuvataiteen ja käsitöiden harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Taidekuja löytyy tutulta paikaltaan Tamperetalon kolmannen kerroksen aulasta ja kuja on avoinna koko tapahtuman ajan.

Lue lisää taidekujasta »

Tanssi- ja rytmipelit

Fuuga (2. kerros). Auki koko tapahtuman ajan.

Tule kokeilemaan rytmitajuasi 2. kerrok­seen! Haasta kaverisi tanssipelissä tai ko­keile muita rytmipelejä. Yhteistyössä Suomen Tanssipelaajat ry.

Teemapeli

Koko Tampere-talo. Teemapeli-info 1. kerroksessa. Käynnissä koko tapahtuman ajan.

Traconin teema on tänä vuonna ritarit - kunnian tai kuoleman teillä. Osana teemaa koko Traconin ajan Tampere-talossa on käynnissä teemaan liittyvä kevyt liveroolipeli. Peliin voi ilmoittautua mukaan ennen tapahtumaa tai liittyä vasta paikan päällä. Lue lisää!

Touhou-aktiviteetit

Talvipuutarha lauantaina klo 11-23, sunnuntaina 10-17, järjestää Touhou Sweden

Talvipuutarhasta löytyy Touhou-huone, jossa on pelin esittelyä ja turnauksia. Järjestäjän kuvaus:

We are a community and an organization from Sweden named Touhou Sweden, and our activities are dedicated to the phenomenon Touhou Project. During Tracon 9 we'll be showing off everything that Touhou is all about! You will get a chance to play all the official Touhou games, listen to the wonderful Touhou music and hang around with alot of dedicated fans who all have Touhou as their common interest.

We have planned to host two tournaments in two different games of the series. Those will be Touhou 9: Phantasmagoria of Flower View and Touhou 12.3: Hisoutensoku. Make sure you sign up and join the fun!

Are you new to Touhou? Don't you know what Touhou is? Are you interested in learning what this is all about? Don't hesitate! We are happy to answer all your questions about Touhou! Hope you'll say hello, and please enjoy your stay!

Tournaments:
Touhou 12.3 - Hisoutensoku - 19:00 Saturday.
Touhou 9: Phantasmagoria of Flower View - 12:00 Sunday.
Both tournaments are estimated to last for about 3 hours each.

Weiẞ Schwarz TCG -turnaus

Puistolämpiö 2 (Opusten edustalla). Lauantai klo 20

Nyt otetaan otakusta mittaa , kuka on Traconin kovin Weiẞ Schwarz -pelaaja? Ota pakkasi mukaan ja näytä miten niitä sieluja syötetään! Turnaukseen ennakkoilmoittautumalla takaat paikkasi turnauksessa. Säännöt ja Turnauksen ennakkoilmoittautuminen:
https://docs.google.com/forms/d/1kRXxaJ9JmpMxpBmPYM3NgM9I5Xd5tIfkTUapnP3tcT0/viewform?usp=send_form